29 juni 2023

Je illustratieve ontwikkeling

Veel creatieve mensen vertellen ons dat ze vroeger serieus twijfelden over het kiezen voor een kunstopleiding. Het kwartje viel bij hen net de andere kant op richting het onderwijs, een sociale studie, biologie of geschiedenis. Ook spreken we geregeld grafisch ontwerpers die graag meer willen doen met illustreren.

Lees meer...

1 juni 2023

Kunstmest

Misschien ben je op zoek naar een oorspronkelijke stijl.  Als illustrator werk je vaak in opdracht en verlies je soms stukken van je authenticiteit in de ijver voor de klant. We zijn soms wel heel dienstbaar en aanpassend. Herken je dit? Dan is het hoog tijd voor KUNSTMEST.

Lees meer...

6 maart 2023

Focus

Er zijn zoveel leuke uitdagingen waar je je aandacht op kunt richten. Als creatieveling fladder je soms van het ene interessante idee naar het andere en ondertussen komt er maar weinig echt van de grond. In onze cursussen helpen we je de juiste focus aan te brengen. 
Lees meer...

19 januari 2023

Life wedding painting en meer

We beginnen met een leuk nieuwtje, want dit voorjaar lanceren we namelijk een nieuwe cursus! Vanaf 5 april kan je op de woensdagavond deelnemen aan STARTklas illustratie. In deze cursus maak je op een laagdrempelige manier kennis met het illustreren van een verhaal. Marijke neemt je stap voor stap mee in haar werkwijze. Lees meer...

23 december 2022

Kerstgroet

We wensen je mooie, warme, gezellige kerstdagen en een heel goed 2023!
Als illustrator werk je meestal als zelfstandige zonder personeel. Fijn, de zelfstandigheid, zelf je tijd kunnen indelen, zelf kunnen bijsturen en onafhankelijk zijn. Er is wel één nadeel en dat merken we altijd in december. Lees verder...

TOPnieuws

Wil je up-to-date blijven van onze activiteiten?
Voeg je naam toe aan onze mailinglijst!
Je ontvangt maandelijks nieuwtjes, illustratietips en alle informatie over onze cursussen.